top of page
  • Foto van schrijverSimonis

Meters schilderen met Stefan


13-09-2021

Inmiddels werkt de 31-jarige Stefan al weer twee maanden voor ons. Hij is ons team in Gouda gaan versterken. Heb jij al kennis gemaakt met Stefan? In deze blog stelt hij zichzelf voor!


Filiaalmedewerker Stefan Loer

Aangenaam! Ik ben Stefan Loer, 31 jaar en ik kom uit Pijnacker. Sinds 1 juni ben ik werkzaam als filiaalmedewerker binnen het bedrijf. Tot zover heb ik in meerdere filialen gestaan en geholpen, zodat onze collega’s fijn op vakantie konden.


Ik vind het leuk en belangrijk om het filiaal op orde te houden en de klanten een aangename omgeving te bieden om hun producten te halen. Kom je binnenkort een kopje koffie bij mij drinken?


Wat heb je hiervoor gedaan?


Hiervoor heb ik 10 jaar in de DHZ branche gewerkt en her en der bijgeklust. In mijn vrije tijd ben ik een échte creatieveling en kan het alle kanten op gaan. Zo ben ik een echte Lego verzamelaar, maak ik graag tijd vrij voor modelbouw en gelukkig heb ik geen twee linker handen want klussen doe ik ook graag zelf. Verder ben ik ook fan van slotracen en game ik graag.


#SamenSuccesvol betekent voor mij...


#SamenSuccesvol betekent voor mij talenten van diverse mensen bundelen om tot het beste resultaat te komen.
Het Simonis team vertelt je graag meer...


Ook meters schilderen met Simonis en begrijp je #SamenSuccesvol? Bekijk dan direct onze vacatures!152 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page