top of page
  • Foto van schrijverSimonis

Meters schilderen met Luuk

Bijgewerkt op: 12 jul. 2021


11-06-2021

Yes, onze afdeling Finance is sinds 1 juni een collega rijker: Luuk Lammertink. De 33-jarige Luuk gaat aan de slag als assistent controller. In deze blog stelt hij zichzelf voor!Mijn naam is Luuk Lammertink, 33 jaar en ik kom uit het mooie Rotterdam. Buiten werktijden sport ik graag op de fiets of in de sportschool (al ontkent mijn weegschaal dat). Daarnaast zit ik altijd op de bank als er Formule 1, voetbal of een goede film te bekijken valt. In de winter besteed ik mijn vrije dagen het liefst aan wintersport.


Hiervoor zat ik bij een financiële dienstverlener. Mijn taken bestonden vooral uit risico analyse, operationele zaken en de financiële administratie.


Hoe was je eerste week bij Simonis?


Die is zeer goed bevallen en vloog voorbij! Ondanks dat je bij een soort van familie gaat werken voelde ik mij heel snel geen nieuwkomer meer. De werkzaamheden zijn zeer uitdagend en ik ben erg blij met het team waarmee ik deze uitdagingen aan ga.


#SamenSuccesvol betekent voor mij...


#SamenSuccesvol betekent voor mij handen uit de mouwen om met geheel Simonis het beste uit onszelf te halen. Om vervolgens ook samen de slingers op te hangen.
Het Simonis team vertelt je graag meer...


Ook meters schilderen met Simonis en begrijp je #SamenSuccesvol? Bekijk dan direct onze vacatures!188 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page