top of page
  • Foto van schrijverSimonis

Meters schilderen met Yannick

Bijgewerkt op: 12 jul. 2021


11-05-2021

Yes, onze Commerciële Binnendienst is sinds vorige week een collega rijker: Yannick Koorengevel. De 29-jarige Yannick gaat aan de slag als commercieel medewerker binnendienst. In deze blog stelt hij zichzelf voor!Mijn naam is Yannick Koorengevel, 29 jaar en ik kom uit Schiedam. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om mooie steden en landen te bezoeken om zoveel mogelijk te zien van de wereld. Ook vind ik het leuk om te voetballen en te skiën. Daarnaast kijk ik ook graag naar voetbal en F1. Uiteraard staat bij voetbal Feyenoord op nummer 1 bij mij!


Voordat ik het team van Simonis kwam versterken ben ik eerst schilder geweest en heb ik daarna bij de firma Van Dongen en de Roo gewerkt (container import en export). Ik hoop nu mijn kennis m.b.t. het schildersvak te kunnen delen met de klanten van Simonis.


Hoe was je eerste week bij Simonis?


Mijn eerste week bij Simonis is voor mij zeer goed bevallen en smaakt alleen maar naar meer. Ik heb veel leuke mensen mogen ontmoeten waardoor het voor mij gelijk voelde als thuiskomen. Qua werkzaamheden heb ik al zeker het een en ander mogen leren van mijn collega's. Zodoende ben ik sinds donderdag al een beetje aan het meelopen met orders opnemen via de mail en telefoon.


Op de Commerciële Binnendienst werken we elke dag keihard samen om onze klanten blij te maken. Wij staan elke werkdag klaar voor onze klanten om hen te helpen met het verwerken van bestellingen en te voorzien van passend advies. Op deze afdeling staan een snelle service en leverbetrouwbaarheid hoog in het vaandel.


#SamenSuccesvol betekent voor mij...


#SamenSuccesvol betekent voor mij samen met mijn collega's het beste eruit halen wat eruit te halen valt voor de klant. Intern betekent dit ook voor mij dat we goed onderling overleggen en samen voor een positieve sfeer zorgen. Extern betekent dit voor mij dat we een goede en snelle service aanbieden, duidelijke communicatie met en naar de klant en altijd denken in oplossingen.
Het Simonis team vertelt je graag meer...


Ook meters schilderen met Simonis en begrijp je #SamenSuccesvol? Bekijk dan direct onze vacatures!293 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page