• Simonis

Maat van Simonis: Schildersbedrijf R. van Drunen


27-01-2022

Keuze stress, wie heeft er tegenwoordig geen last van? Als totaalleverancier hebben wij veel merken en producten in ons assortiment. Wij kunnen begrijpen dat dit het uitdagend kan maken om de juiste producten te kiezen voor jouw verschillende projecten. Simonis helpt jou met het maken van de juiste keuze per project, zodat jij snel weer verder kan met het uitoefenen van jouw vakmanschap.


Dit keer hebben wij Schildersbedrijf R. van Drunen geholpen. Benieuwd naar hoe dit is verlopen? Lees dan snel verder!


Foto: Schildersbedrijf R. van Drunen & Ard (filiaalmanager Simonis Rotterdam-West)

Situatie


Schildersbedrijf R. van Drunen werkt veel voor een verzekeringsmaatschappij. Daarbij komt hij vaak in een omgeving waar geen stroom aanwezig is. Dit belemmerde R. van Drunen wel eens in zijn werkzaamheden, omdat hij dan een grote investering had moeten doen in apparatuur die werken op accu's.Advies


Onze filiaalmanager Ard is met Schildersbedrijf R. van Drunen in gesprek gegaan. Tijdens dit gesprek zijn alle wensen qua type en soort werk geïnventariseerd.


Al snel adviseerde Ard dat de Power Station van Festool hem een uitkomst in zijn werkzaamheden zou kunnen zijn, omdat hij dan niet afhankelijk is van stroomvoorziening. Ard had een demo model van de Power Station van Festool op zijn filiaal staan en heeft toen R. van Drunen uitleg gegeven over de machine. Op black Friday heeft Ard R. van Drunen gebeld dat we de Power Station in de actie was en toen heeft hij hem aangeschaft.


Door de aanschaf van deze Power Station is Schildersbedrijf R. van Drunen nu in staat om zonder problemen te werken op plekken waar geen stroom aanwezig is. De Power Station kan hij gemakkelijk in de auto opladen waardoor hij altijd stroom tot zijn beschikking heeft. Door deze aankoop is hij altijd én overal voorzien.


Festool Power Station


Waarom Simonis?


Schildersbedrijf R. van Drunen heeft bewust gekozen om de Power Station aan te schaffen bij Simonis. "Simonis adviseert mij altijd goed en staat altijd voor je klaar."
Kunnen wij jou ergens mee helpen?


Via onze technische advieslijn zijn wij elke werkdag bereikbaar tussen 07:00 en 16:30 uur op 010 870 21 49 om jou te voorzien van passend advies.70 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven