top of page
  • Foto van schrijverSimonis

Maat van Simonis: Schildersbedrijf Aardoom B.V.


13-12-2021

Keuze stress, wie heeft er tegenwoordig geen last van? Als totaalleverancier hebben wij veel merken en producten in ons assortiment. Wij kunnen begrijpen dat dit het lastig kan maken om de juiste producten te kiezen voor jouw verschillende projecten. Simonis wilt jou graag van dienst zijn om jou te helpen met het maken van de juiste keuze per project, zodat jij snel weer verder kan met het uitoefenen van jouw vakmanschap.


Vorige week hebben wij Schildersbedrijf Aardoom B.V. geholpen met het kiezen van de juiste spuitmachine. Benieuwd naar hoe dit is verlopen? Lees dan snel verder!


André van der Veeken & Arjo Aardoom

Situatie


Schildersbedrijf Aardoom B.V. heeft jarenlang gewerkt met een Wagner Airless. Op een gegeven moment voldeed deze pomp niet meer aan de eisen die gesteld waren voor het type werk wat Schildersbedrijf Aardoom B.V. oppakte. Zo was de pomp al erg oud en functioneerde het niet meer zoals het eerst functioneerde.


Twee jaar geleden is de keuze gemaakt om een nieuwe pomp aan te schaffen. Er is toen voor de Graco GX21 gekozen. Na deze aanschaf heeft Schildersbedrijf Aardoom B.V. de Simonis spuitcursussen 1 en 2 gevolgd om meer kennis en vaardigheid op te doen. Hierdoor hebben ze meer spuit werkaanbod gekregen. Door het nieuwe werkaanbod voldeed de Graco GX21 niet meer aan de wensen van Schildersbedrijf Aardoom B.V. en werd het tijd om opnieuw te investeren in een spuitmachine.Advies


Onze vertegenwoordiger André is met Schildersbedrijf Aardoom B.V. in gesprek gegaan. Tijdens dit gesprek zijn alle wensen qua type en soort werk geïnventariseerd. Daarnaast is ook gekeken hoe vaak het spuitwerk voorkomt, wat het budget is en of ze alleen muurverf of ook lakken willen spuiten.


Al snel werd duidelijk om aan deze wensen te voldoen zij een zwaardere pomp nodig hebben. André heeft toen geadviseerd om de ST Max II 595 PC Pro Hi Boy aan te schaffen. ST Max II PC Pro airless spuittoestellen leveren de prestaties, de hoge uitvoer en de draagbaarheid die vakmensen nodig hebben om de productiviteit te verhogen op middelgrote residentiële en lichte commerciële projecten.


Door de aanschaf van deze pomp is Schildersbedrijf Aardoom B.V. nu in staat om grotere afstanden te overbruggen, kunnen ze sneller werken, kunnen ze lakken spuiten en is het spuitpistool makkelijker te gebruiken doordat deze een stuk lichter is dan degene die ze voorheen gebruikte.


ST Max II 595 PC Pro Hi Boy


Waarom Simonis?


Schildersbedrijf Aardoom B.V. heeft bewust gekozen om de spuitmachine aan te schaffen bij Simonis. Naast dat Simonis een Graco dealer is en wij al 55 jaar samenwerken, beschikken wij ook over een eigen techniekafdeling. Door onze techniekafdeling heeft Schildersbedrijf Aardoom B.V. altijd een vertrouwde plek om zijn pompen af te leveren voor onderhoud en keuringen. Om ervoor te zorgen dat het werk zich niet opstapelt zorgen wij ervoor dat ze een vervangend model meekrijgen terwijl wij hun pomp weer in orde brengen. Hierdoor kunnen wij waarborgen dat zij weer snel verder kunnen met hun vakmanschap.
Kunnen wij jou ergens mee helpen?


Via onze technische advieslijn zijn wij elke werkdag bereikbaar tussen 07:00 en 16:30 uur op 010 870 21 49 om jou te voorzien van passend advies.167 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page