top of page
  • Foto van schrijverSimonis

Maat van Simonis: CPSI B.V.


04-03-2022

Keuze stress, wie heeft er tegenwoordig geen last van? Als totaalleverancier hebben wij veel merken en producten in ons assortiment. Wij kunnen begrijpen dat dit het uitdagend kan maken om de juiste producten te kiezen voor jouw verschillende projecten. Simonis helpt jou met het maken van de juiste keuze per project, zodat jij snel weer verder kan met het uitoefenen van jouw vakmanschap.


Dit keer hebben wij CPSI B.V. geholpen. Benieuwd naar hoe dit is verlopen? Lees dan snel verder!


Foto: CPSI B.V. & Polyfilla Pro

Situatie


CPSI B.V. werkt onder andere als houtrotsaneerder. Pas geleden heeft CPSI B.V. een verfadvies ontvangen van Sikkens waarbij zij moeten gaan werken met Polyfilla Pro. Gewoonlijk gebruiken ze andere merken dan Polyfilla Pro. Dit betekent dat ze nog geen ervaring hadden met dit merk.


Advies


Onze vertegenwoordiger Roy is met CPSI B.V. in gesprek gegaan. Uit dit gesprek is naar voren gekomen dat er een Toolbox geregeld kan worden vanuit Polyfilla Pro.


Op 15 februari 2022 heeft CPSI B.V. deze Toolbox gehad. Onder begeleiding van een vertegenwoordiger vanuit Polyfilla Pro hebben ze een stukje theorie en praktijk gevolgd, zodat ze daarna zelfstandig aan het werk konden met de Polyfilla Pro producten. Alhoewel veel producten van verschillende merken op elkaar lijken zitten er kleine verschillen in die net voor een ander resultaat kunnen zorgen. Het is daarom verstandig om eerst even te oefenen met een (nieuw) product, zodat je goed weet hoe het product zich gaat gedragen.


Door het advies van Roy kon CPSI B.V. nu op tijd een Toolbox volgen en op tijd met het project starten. Door het snelle schakelen van Roy hoefde CPSI B.V. haar planning niet aan te passen wat extra kosten voorkomt.


Foto: CPSI B.V. & Polyfilla ProKunnen wij jou ergens mee helpen?


Via onze technische advieslijn zijn wij elke werkdag bereikbaar tussen 07:00 en 16:30 uur op 010 870 21 49 om jou te voorzien van passend advies.93 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page