SERVICES

Als professionele verfgroothandel vinden wij het belangrijk om onze klanten op een breed terrein in hun dagelijkse bedrijfsvoering te ondersteunen. 


Op deze manier geven wij inhoud aan “#SamenSuccesvol” en kunt u zich maximaal concentreren op het binnenhalen en uitvoeren van uw schilderwerkzaamheden.

TELEFONISCH BESTELLEN

Gemakkelijk en snel jouw order telefonisch plaatsen.

 

Samen werken we elke dag keihard om onze partners blij te maken. Een van de middelen die wij inzetten om dit te realiseren is de commerciële binnendienst.

 

Onze toppers van deze afdeling staan elke werkdag voor jou klaar om jou te helpen met het verwerken van bestellingen en jou te voorzien van advies. 

 

Deze toppers zorgen voor een snelle service en hoge leverbetrouwbaarheid. Dat is natuurlijk ideaal voor jou als partner. 

 

Onze toppers zijn elke werkdag bereikbaar tussen 07:00 uur en 16:30 uur op 010 870 21 22.

cobi.png
Reserve - Links.jpg

BEZORGSERVICE

Vóór 08:00 uur besteld is dezelfde dag in huis.


Dagelijks rijden we met 6 eigen chauffeurs onze bezorgroutes. Middels deze gratis bezorgservice kunnen wij al uw bestellingen binnen 24 uur op elke gewenste locatie in de regio afleveren, zowel bij uw thuis als op het werk. Als u uw bestellingen in de vroege ochtend plaatst, kan de levering zelfs in veel gevallen op dezelfde dag plaatsvinden.

Heeft u een keer een “spoedje”?
Neem dan contact met ons op en wij zullen proberen de spullen alsnog zo snel mogelijk bij u te krijgen.

Uiteraard kunt u uw bestelling ook altijd zelf afhalen op  één van onze filialen. U kunt rekenen op een snelle afhandeling en een goede kop koffie.

 

Ons enthousiaste team staat dagelijks voor u klaar!

24-UUR AFHAALSERVICE

Jouw bestelling ophalen wanneer het jou uitkomt.

Alle klanten van Simonis Verf hebben altijd de mogelijkheid om, ook buiten de reguliere openingstijden, bestellingen  bij deze vestigingen af te halen!

Zeer geschikt voor alle klanten die op ‘doorreis’ gaan naar een werk in de regio! U kunt toch netjes op tijd beginnen door, buiten de openingstijden, uw materiaal op te halen uit onze afhaalkluis.

 

Hoe werkt het?

U plaatst uw bestelling en geeft aan dat u gebruik wilt maken van onze 24 uurs-afhaalservice. Wij geven u een unieke pincode en activeren deze code voor de dag waarop u uw bestelling wilt afhalen. Vervolgens zetten wij deze klaar in onze beveiligde afhaalruimte en kunt u langskomen op het door u gewenste tijdstip.
 

Zo werken wij elke dag aan een optimale service voor onze klanten!

IMG_7305.jpg
IMG_1388.JPG

WERKPLAATS
TECHNIEK

Kies voor kwaliteit en gemak!

Met onze werkplaats Techniek gaan wij verder waar anderen stoppen. Een unieke formule die hoog gewaardeerd wordt door onze klanten.

Natuurlijk kunt u bij ons alle denkbare apparatuur kopen. 
Maar het echte verschil maken we met onze werkplaats.
U kunt bij ons terecht voor de volgende zaken:

 • Reparatie

 • Keuringen

 • Verhuur

 • Demonstraties

 • Aankoopadvies

 

Kies voor kwaliteit en gemak!

Ook door middel van de gespecialiseerde werkplaats Techniek maakt Simonis Verf haar naam als totaalleverancier volledig waar.

Ons enthousiaste team staat dagelijks voor u klaar!

TECHNISCH
ADVIES

Onafhankelijk advies voor de vakschilder.

Als vrije verfgroothandel zijn wij niet gebonden aan één merk, maar hebben wij de mogelijkheid om u een onafhankelijk advies te geven. Zo kunnen onze technische mensen voor al uw vraagstukken, rekening houdend met de specifieke situatie en de hoogte van het budget, de beste merken en producten selecteren.

Tot ons technisch advies behoort ook de kosteloze begeleiding en inspectie van lopende werken. Zijn er achteraf klachten, dan blijven wij u steunen, waar nodig in overleg met onze leveranciers.

Uw voordelen van ons verftechnisch advies op een rij:

 • Onafhankelijk advies zorgt voor een optimale mix van producten

 • Compleet advies vastgelegd in een overzichtelijk rapport

 • Passend advies afgestemd op uw budget

 • Advies aangepast aan de omgevingsfactoren voor een optimaal resultaat en duurzaamheid

 • Begeleiding tijdens het gehele traject, voor, tijdens en na het project.

 • Vergroot uw scoringskans op nieuwe orders.

 • Kosteloos!

Onze collega, Marco, is één van onze meest technische collega's. Met meer dan 20 jaar ervaring in de verfbranche kan Marco vrijwel alle technische vragen deskundig beantwoorden. Komen we er via de telefoon toch niet helemaal uit? Dan maken we een afspraak en komt een collega snel bij jou langs op locatie.

 

De technische advieslijn is elke maandag tot en met vrijdag van 07.00 tot 16.30 uur te bereiken op 010 870 21 49.

mb new (2).jpg