top of page
Simonis Verf_0576.jpg

DE VAKMENSEN ACHTER
DE VAKSCHILDER.

We zijn samen één bedrijf! Al sinds 1964.

Bij  Simonis Verf zien we onszelf als een echt “mensen” bedrijf. We verkopen dan ook niet alleen verf, maar we verkopen vakmanschap. Dat doen we met onze kwaliteitsproducten en een ‘klanten eerst’ instelling in alles wat we doen.


Op deze manier geven wij inhoud aan “#SamenSuccesvol” en kan jij je maximaal concentreren op het binnenhalen en uitvoeren van jouw vakmanschap.

TELEFONISCH BESTELLEN

Elke dag doen wij enorm ons best om onze klanten blij te maken. Om hier verder in te verbeteren, hebben we sinds een tijdje een Commerciële Binnendienst.

Onze toppers van deze afdeling helpen jou met alles wat je nodig hebt om je werk zo goed mogelijk uit te voeren! Denk hierbij aan:

 • Bestellen

  • Geen tijd om naar één van onze vestigingen te komen of wil je liever eerder beginnen met je schilderwerk? Dat kan! Via onze commerciële binnendienst heb jij super snel jouw bestelling geplaatst. Handig toch?!​

 • Offertes

  • Wil je liever eerst een offerte ontvangen? Binnen no-time ontvang je van ons een uitgewerkte offerte, uiteraard altijd met een goede en eerlijke prijs. ​

 • Prijsopvragen

  • Geïnteresseerd in een nieuw product, maar wil je eerst weten wat de kosten hiervan zijn? De commerciële binnendienst heeft dit zo voor jou uitgezocht. ​

 • Retourneren 

  • Niet tevreden met je gekochte product of per ongeluk het verkeerde besteld? Kan gebeuren. Meld je retour-order aan bij de commerciële binnendienst. Zo geregeld!​

 

Met elkaar zorgen we zo voor een snelle service en hoge leverbetrouwbaarheid. Dat is natuurlijk ideaal!

 

Het Digitale Filiaal is elke werkdag bereikbaar tussen 07:00 uur en 16:30 uur op 010 870 21 22  en verkoop@simonisverf.nl.

Simonis Verf_0942.jpg
Simonis Verf_1367.jpg

BEZORGSERVICE

Vóór 08:00 uur besteld is dezelfde dag in huis.


Dagelijks rijden we met 6 eigen chauffeurs onze bezorgroutes. Middels deze gratis bezorgservice kunnen wij al jouw bestellingen binnen 24 uur op elke gewenste locatie in de regio afleveren, zowel bij jouw thuis als op het werk. Als jij jouw bestellingen in de vroege ochtend plaatst, kan de levering zelfs in veel gevallen op dezelfde dag plaatsvinden.

Heb je een keer een “spoedje”?
Neem dan contact met ons op en wij zullen proberen de spullen alsnog zo snel mogelijk bij jou te krijgen.

Uiteraard kan jij jouw bestelling ook altijd zelf afhalen op  één van onze filialen. Je kunt rekenen op een snelle afhandeling en een goede kop koffie.

 

Ons enthousiaste team staat dagelijks voor u klaar!

24-UUR AFHAALSERVICE

Jouw bestelling ophalen wanneer het jou uitkomt.

Alle klanten van Simonis Verf hebben altijd de mogelijkheid om, ook buiten de reguliere openingstijden, bestellingen bij diverse filialen af te halen!

Zeer geschikt voor alle klanten die op ‘doorreis’ gaan naar een werk in de regio! Je kunt toch netjes op tijd beginnen door, buiten de openingstijden, jouw materiaal op te halen uit onze afhaalkluis.

 

Hoe werkt het?

Je plaatst jouw bestelling en geeft aan dat je gebruik wilt maken van onze 24 uurs-afhaalservice. Wij geven jou een unieke pincode en activeren deze code voor de dag waarop jij jouw bestelling wilt afhalen. Vervolgens zetten wij deze klaar in onze beveiligde afhaalruimte en kan je langskomen op het door jou gewenste tijdstip.
 

Zo werken wij elke dag aan een optimale service voor onze klanten!

IMG_7305.jpg
IMG_1101.JPG

SIMONIS TECHNIEK

Jouw tools zijn bij ons in goede handen!

Voor onderhoud, reparatie & advies van jouw machines en

klimmateriaal kom je langs bij Simonis Techniek. Hier zorgen we

ervoor dat jij jouw klussen goed kan blijven uitvoeren. 

Simonis Techniek is elke werkdag open van 07:00 uur tot12:00 uur. Na 12:00 uur is Adem telefonisch bereikbaar.

Bel/WhatsApp Adem op 06 57 11 79 93 of mail via techniek@simonisverf.nl

Voor elke reparatie een oplossing.

TECHNISCH
ADVIES

Heb jij ook weleens dat je met een klus wilt beginnen en dan niet goed weet welke producten je het beste kan gebruiken? Wij kunnen helpen!

Als vrije verfgroothandel zijn wij niet gebonden aan één merk en hebben wij de mogelijkheid om je een onafhankelijk advies te geven door middel van onze Technische Advieslijn. 

De Technische advieslijn is één centraal telefoonnummer voor alle verftechnische vragen. Je kunt hier terecht voor een snel en deskundig advies! Toch prettig als je al op de steiger staat en nog even snel een vraag wilt stellen!

Op veel vragen kunnen wij direct een antwoord geven. Toch gebeurt het weleens dat we voor onszelf eerst de situatie met eigen ogen moeten beoordelen, voordat we een passend advies kunnen geven. Mocht het nodig zijn dan zal onze technische advieslijn ervoor zorgen dat er iemand langskomt op locatie, zodat jij snel met passend en goed advies verder kan.

De technische advieslijn is elke maandag tot en met vrijdag van 07.00 tot 16.30 uur te bereiken op 010 870 21 49 en advies@simonisverf.nl.

Simonis Verf_0Q2A8687.jpg
bottom of page