top of page
  • Foto van schrijverSimonis

Waarom TKN Schildersbedrijf koos voor samenwerking met Simonis Verf

De uitdaging van TKN:

Het technische verfadvies voor de achtergevel van een particuliere woning vormde een uitdaging voor TKN Schildersbedrijf. De inspectie van de ondergrond en het verftechnisch advies waren cruciaal, vooral gezien de complexiteit van de ondergrond met beschadigingen en groene aanslag, en het gebruik van verkeerde verf op de gevel.


De oplossing:

Peter van de Pennen van Simonis Verf gaf een advies op maat na een afspraak op locatie met Tobias van TKN en zijn klant. Het advies luidde dat de muur moest worden behandeld met Parramos, ingespoten met een drukpomp en de los zittende stukken duurzaam gerepareerd met Toupret muren. Het geheel kon daarna worden afgemaakt door 2 keer te schilderen met Murfill in de gewenste kleur.

Tijdens de uitvoering van het project was er voortdurende ondersteuning en beschikbaarheid voor vragen.


Het eindresultaat:

Het eindresultaat was een keurig gerenoveerde gevel die jarenlang meegaat (Zie foto's). Zowel Tobias als de klant waren uiterst tevreden met het behaalde resultaat, dat volledig aan hun verwachtingen voldeed.


‘De samenwerking verliep soepel dankzij korte communicatielijnen en direct contact met Peter.’

Conclusie:

TKN Schildersbedrijf koos voor Simonis Verf vanwege hun uitstekende verftechnische kennis en goede prijs-kwaliteitverhouding.

Dit succesverhaal van TKN Schildersbedrijf illustreert niet alleen de expertise en betrouwbaarheid van Simonis Verf, maar ook de waarde van een nauwe samenwerking en doeltreffende communicatie in het behalen van een geslaagd eindresultaat.

TKN Schildersbedrijf blijft Simonis Verf vertrouwen als leverancier van zowel verf- als non-paintproducten, dankzij de goede service, snelle levering, en vriendelijke medewerkers.


 


. Over het bedrijf TKN Schildersbedrijf

Tobias Kooijman

Schilder- en behangwerk, decoratief werk, klein timmerwerk

5 jaar actief

Voor particulieren en VVE's

Gevestigd te Lisse

+31 (0)6 146 29 884 .

. Ook advies op maat? Neem dan contact op met het Digitale Filiaal wij zijn elke werkdag bereikbaar tussen 07:00 uur en 16:30 uur op 010 870 21 22 en verkoop@simonisverf.nl.

.


52 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Kommentare


bottom of page