top of page
  • Foto van schrijverSimonis

Uniek schilderwerk in attractiepark Rotterdam

De uitdaging:

In dit zeer langlopend unieke project in de stad Rotterdam verzorgt Mansour Belhadj, in opdracht van het bedrijf Van der Most, het schilderwerk vanaf de start in 2014. Er is al zo’n 2500 liter weg geschilderd en dan moet het afbouwen nog starten.

Doordat er veel gebruik wordt gemaakt van producten die een tweede leven krijgen, is advies op maat vereist.


De oplossing:

Voor de unieke tweede leven producten met verschillende ondergronden zoals de vloerbedekking vanuit een Casino en een Lasergame arena in het zakenvliegtuig van de eigenaar, is heel specifieke kennis van bijzondere verf nodig. Door nauw samen te werken met onze Simonis Verf accountmanager Roy van de Peppel en de mannen van filiaal Rotterdam Zuid (Cees en Bram) is een goed plan bedacht welke verfproducten het best geschikt zijn.

 

De aanbevolen producten en merken in het plan zijn: Sps latex Facade Mat, Trimetal, Permaline Steloxine Protect, Copagro non paint en Glasweefsel, Jotun, Hartop XP, Global Titan Multiprimer en Titan Finish HG, Global PU Top Multiprimer en PU Top Finish.

 

Hiermee is de basis gelegd om de volgende fase in te gaan en doorbouw aan grote attracties zoals de achtbaan, en het theater en draaimolens mogelijk te maken.


Conclusie:

Door de goede samenwerking tussen Mansour en Roy en de snelle levering van het Rotterdam Zuid Filiaal, zijn er flinke stappen genomen om ervoor te zorgen dat het schilderwerk op tijd klaar is zodat het langverwachte volgend jaar naar verwachting geheel open kan.


 


. Over het bedrijf Mansour Belhadj

In opdracht van Van der Most

+20 jaar actief

Gevestigd te Rotterdam

.

. Ook advies op maat? Neem dan contact op met het Digitale Filiaal wij zijn elke werkdag bereikbaar tussen 07:00 uur en 16:30 uur op 010 870 21 22 en verkoop@simonisverf.nl.

.


14 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page