top of page
  • Foto van schrijverSimonis

Meters schilderen met Frans


22-03-2022

Dit keer zetten wij Frans in het zonnetje! Inmiddels werkt Frans al ruim 30 jaar voor ons. Benieuwd naar Frans zijn verhaal? Je kan het lezen in deze blog!


Frans Noorlander

"Mijn naam is Frans Noorlander, 58 jaar oud. Ik ben getrouwd met Tanja waarmee ik 1 zoon genaamd Joel heb en een boxer genaamd Oki."


"In mijn vrijetijd ben ik veel bezig met het huis van mijn zoon en zijn vriendin. Zij hebben een dijkhuis gekocht met een tuin van 500 m2. Het is een flink en uitdagend project, maar wel super leuk om op te knappen. Ik kan zelf slecht stil zitten dus dit komt voor mij mooi uit. Daarnaast dart ik elke week in competitieverband."


Wat is jouw functie bij Simonis?

"Binnen Simonis Verf en Sikkens Zuid-Holland ben ik operatief als Manager Facilitaire Diensten. Dit betekent dat ik verantwoordelijk ben voor het onderhoud van de gebouwen, kleurmachinepark, chemisch afval en meer. Op dit moment heb ik er ruim 30 dienstjaren op zitten."


"Het leukste aan mijn werk is dat het heel wisselvallig is. Het ene moment sta ik op een steiger en ben ik elektra aan het vervangen. Een andere keer ben ik een filiaal aan het verbouwen of ben ik weer eens op kantoor."


Wat is tot nu toe jouw mooiste herinnering bij Simonis?

"Mijn mooiste herinnering is toen ik 12.5 jaar in dienst was. Er is toen voor mij en alle andere collega's een groot feest georganiseerd. Dit was een mooie verrassing en onvergetelijk!"


Met welke (nieuwe) dingen ben jij momenteel mee bezig bij Simonis?

"De afgelopen tijd ben ik volop bezig geweest met de overname van 5 nieuwe Sikkens Zuid-Holland filialen."


"Binnenkort zal de focus op ons hoofdkantoor in Rotterdam-Zuid liggen. We gaan het pand aan de buitenzijde compleet opknappen. De voorgevel zal voorzien worden van nieuwe kunststof kozijnen en gevelbeplating. Ook krijgt het pand een nieuw likje verf. Daarnaast was ik ook al begonnen met de oude verlichting te vervangen, in de filialen, voor ledverlichting."


#SamenSuccesvol betekent voor mij…


"#SamenSuccesvol betekent voor mij dat je met plezier naar je werk gaat en dat je met elkaar alles tot een goed einde kan brengen. Daarbij werk ik bij een prachtig bedrijf met fijne collega’s die elkaar altijd willen helpen."Het Simonis team vertelt je graag meer...


Ook meters schilderen met Simonis en begrijp je #SamenSuccesvol? Bekijk dan direct onze vacatures!343 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page