• Simonis

Meters schilderen met Nikki

Bijgewerkt op: 12 jul. 2021


07-07-2021

Yes, onze afdeling Commerciële Binnendienst is sinds 21 juni een collega rijker: Nikki Koenn. De 28-jarige Nikki gaat aan de slag als commercieel medewerker binnendienst. In deze blog stelt zij zichzelf voor!Ik ben Nikki Koenn, 28 jaar. Ik woon sinds 1,5 jaar in Rotterdam, daarvoor heb ik altijd in Leidschendam gewoond.

In mijn vrije tijd geniet ik van, heel cliché, shoppen, ik hou van borrelen en uit eten gaan, zeker met mooi weer. Ik heb een liefde voor oude motoren en oude auto’s en als het weer het toelaat hou ik van lange stukken toeren. Na een lange werkweek vind ik gamen, films of series kijken en klussen heerlijk.


Voordat ik bij Simonis kwam werken ben ik heel wat jaren verfspecialist geweest binnen de DHZ branche. Tussendoor heb ik nog bij een Sikkens Center gewerkt voor een korte periode. Ik ben blij met deze mooie nieuwe uitdaging die ook helemaal in mijn straatje past.


Hoe was je eerste week bij Simonis?


Mijn start was heel fijn bij Simonis Verf, een warm welkom met een stukje taart bij de koffie!

Sindsdien heb ik veel geleerd over de filialen, de producten en de geschiedenis van Simonis Verf. Er worden trainingen aangeboden vanuit leveranciers waar ik handige informatie krijg over de producten.


Het was een drukke maar leerzame week.


#SamenSuccesvol betekent voor mij...


#SamenSuccesvol betekent voor mij een goed team waar iedereen op elkaar kan bouwen en een fijne werkplek. Met die basis kunnen we samen werken aan een sterke binnendienst.
Het Simonis team vertelt je graag meer...


Ook meters schilderen met Simonis en begrijp je #SamenSuccesvol? Bekijk dan direct onze vacatures!362 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven