top of page
  • Simonis

Meters schilderen met Dominique

Bijgewerkt op: 12 jul. 2021


15-06-2021

Yes, onze afdeling Finance is sinds 1 juni een collega rijker: Dominique Kruis. De 30-jarige Dominique gaat aan de slag als assistent controller. In deze blog stelt hij zichzelf voor!Mijn naam is Dominique Kruis, 30 jaar en ik ben woonachtig in de mooiste stad achter de duinen, Den Haag. Buiten werktijden sport ik in de sportschool, daarnaast heb ik 2 kinderen dus dat brengt ook enige sport met zich mee. Verder ben ik groot fan van voetbal, hoewel het niet alleen op sportief gebied slecht gaat met Ado Den Haag blijf ik mijn club altijd steunen.


Hiervoor heb ik 3 jaar bij MVGM Vastgoedmanagement gewerkt. Ik was de schakel tussen de Finance & Control en de boekhouding. Dat wil zeggen rapporteren, administraties opzetten, controle op de boekhouding, structuur inbrengen/werkwijze doorvoeren en hanteren en daarnaast een stukje risico analyse


Hoe was je eerste week bij Simonis?


Die is zeer goed bevallen en vloog voorbij! Daarnaast ben ik erg content met de instelling van de afdeling! Dit geeft energie om vervolg stappen te maken.


#SamenSuccesvol betekent voor mij...


#SamenSuccesvol betekent voor mij samen in een geheel nieuw team de weg naar boven in slaan met veel werk verzetten en mooie doelen weten te stellen en deze ook te realiseren, om er vervolgens met een goed gevoel op terug te kijken.


Daarnaast ben ik van de mening dat wij de afdeling Finance naar een ander level kunnen brengen, zodat wij volledig in control zijn, dit brengt succes met zich mee.
Het Simonis team vertelt je graag meer...


Ook meters schilderen met Simonis en begrijp je #SamenSuccesvol? Bekijk dan direct onze vacatures!119 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page