top of page
  • Foto van schrijverSimonis

Meters schilderen met Zoëy


19-01-2022

Inmiddels werkt Zoëy al weer een maand voor ons. Zij is ons logistieke team gaan versterken. Heb jij al kennis gemaakt met Zoëy? In deze blog stelt zij zichzelf voor!


Filiaalmedewerker Zoëy Nap

Hoi ik ben Zoëy Nap. Binnen het bedrijf Simonis werk ik in het magazijn (logistiek werk). Ik heb een super leuk team ontmoet waar ik goed mee kan opschieten. De werkzaamheden zijn superleuk bijvoorbeeld verf mengen, orders pakken en die vervolgens inpakken bij de inpak tafel. En steeds komen er meer nieuwe werkzaamheden bij. Super tof!


Waar ik nu momenteel mee bezig ben is eigenlijk alles goed onder de knie krijgen. Ik leer snel en ik word voorbereid op de drukke periode die eraan komt waar ik super veel zin in heb.


Wat heb je hiervoor gedaan?


Hiervoor werkte ik Fulltime bij Karwei Rotterdam als sleutelhoudster (leidinggevende).


Naast mijn baan ben ik tatoeëerder en heb ik mijn eigen bedrijfje genaamd ‘Zotchieshop’ waar ik tekeningen, logo’s, schilderijen, tattoo designs en nog veel meer maak voor klanten.

Naast dat kook ik ook graag het liefst patisserie (waar ik ook mijn diploma voor heb behaald).


#SamenSuccesvol betekent voor mij...


#SamenSuccesvol betekent voor mij met ons team streven naar onze doelen. Samen sta je sterk en iedereen leert van elkaar. Met het team Simonis weet ik zeker dat we samen succesvol de toekomst in gaan.
Het Simonis team vertelt je graag meer...


Ook meters schilderen met Simonis en begrijp je #SamenSuccesvol? Bekijk dan direct onze vacatures!146 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page